Arrangeras parallellt

Huvudpartners

Nordens största mässa, konferens och mötesplats för hela handeln

+3905 besökare
+250 utställare
100-tals aktiviteter

Huvudpartners

Bli uppdaterad - den digitala eran är nu

+3905 besökare
+250 utställare
100-tals aktiviteter

PANGPRIS SISTA VECKAN

BOKA IDAG

Just nu sparar du 2000kr på din konferensbiljett.
Boka biljett och säkra din plats redan idag.
Erbjudandet gäller t.o.m 26/4 på ordinarie pris.

Resan mot retail excellens – där innovation möter strategi

I en era av digital transformation, skiftande köpbeteenden och ökade krav på hållbarhet står handeln inför många utmaningar – men också oändliga möjligheter. Här samlas handelsaktörer för att utforska banbrytande teknik och innovativa verktyg som förhöjer kundupplevelsen. Möt branschens ledande leverantörer och få konkreta tips för att öka operativ effektivitet och driva försäljning framåt.

Konferensbiljett VS Kostnadsfri mässbiljett

Konferensbiljett

+250 utställare

+100 innovationer

Öppna scener

Matchmaking

Morgonseminarium

Rising star område

Paneldebatter

Keynote-talare

Workshops

Konferensprogram

Kostnadsfri mässbiljett

+250 utställare

+100 innovationer

Öppna scener

Matchmaking

Morgonseminarium

Rising star område

Från Göteborg till Helsingfors - Fireside chat med Susanne Ehnbåge

Lyssna på en unik fireside chat tillsammans med Susanne Ehnbåge, en av de mest omtalade ledarna inom nordisk retail senaste åren. Från Göteborg till Helsingfors kommer hon att dela med sig av sina insikter om ledarskap, omnichannel-strategier och hållbarhet inom varuhusen och köpcentrumens värld. Förbered dig på att bli inspirerad av hennes passion för att driva förändring och forma framtiden för mode.

Säkra din biljett
Retail Technology

Susanne Ehnbåge

CEO

Från Grön till Digital: Coops transformation inom dagligvaruhandeln

Lyssna på en fireside chat med Marie Nygren, den inspirerande VD:n för Coop Sverige, där hon delar med sig av sin expertis om hur livsmedelsbranschen genomgår en anmärkningsvärd transformation. I denna session kommer Marie att utforska nyckelämnena inom livsmedelsbranschen, utmaningarna efter pandemin, digitalisering, hållbarhet och rollen som AI spelar.

Säkra din biljett
Retail Technology

Marie Nygren

CEO

Tech, trends and tomorrow - a keynote by Shish Shridhar

Denna session kommer att utforska de banbrytande framstegen inom robotik och artificiell intelligens som omformar detaljhandeln och konsumentförpackningsindustrin (CPG). Anslut för att få värdefulla insikter om hur startups utnyttjar toppmoderna teknologier för att driva operationell effektivitet, förbättra kundupplevelser och låsa upp nya tillväxtmöjligheter inom detaljhandeln och CPG-sektorerna.

Säkra din biljett

Shish Shridhar

Retail & Startup lead

Huvudpartner
Konferenspartner
Eventpartner
SAMARBETSPARTNERS

+ 3905

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter

+ 650

Konferensdelegater

Ta del av inspirerande och
insiktsfulla föreläsningar.

+ 250

Utställare

Företag och organisationer
som visar upp de bästa lösningarna för dig

Årets största nyhet
R-eTail Talk

Upplev årets mest framåtblickande konferens för retail på Retail Technology 2024.

Här presenteras ett högaktuellt och inspirerande program som inte bara speglar de senaste trenderna utan även belyser områden och perspektiv som formar detaljhandelns framtid. Oavsett din roll i retailbranschen, erbjuder konferensen dig en unik möjlighet att fylla på med värdefulla insikter, bredda din kunskap och knyta kontakter med branschkollegor och experter.

Här erbjuds visionära framtidsanalyser från branschledare som kommer att inspirera och utmana dina tankesätt.

Kostnadsfria aktiviteter

Retail Technology 2024 är den optimala samlingspunkten för alla inom handel. Oavsett om du är intresserad av att optimera din butiksdrift, förbättra kundupplevelsen, förenkla ditt hållparhetsarbete eller maximera din digitala närvaro, så kommer du att hitta de verktyg och kunskaper du behöver för att lyckas på Retail Technology.

Morgonseminarium

Kostnadsfritt En bra start på mässan börjar med ett kostnadsfritt morgonseminarium. Inspireras med kompetenshöjning och nya insikter när våra fantastiska talare intar scenen. För att ta del av ett morgonseminarium behöver du antingen boka en kostnadsfri mässbiljett eller konferensbiljett - anmälan sker som tillval i registreringen.

Scenprogram

Prisutdelning

Mingelbiljett Priset för Årets cirkulära handel 2024 delas ut. Detta är en utmärkelse som erkänner och belönar organisationer inom handelssektorn som framgångsrikt har integrerat hållbarhet och digital transformation i sina verksamheter. Detta pris syftar till att uppmuntra och lyfta fram företag och initiativ som har antagit innovativa strategier för att minska sin miljöpåverkan, främja social rättvisa och skapa ekonomiskt välstånd genom digitalisering.

Mer om utmärkelsen

Nätverkande

Kostnadsfritt Mötesplatsen florerar av nätverkande och nya kontakter. Här får du insikter och inspiration från andra inom branschen, utbyter idéer samt bygger upp din kunskap och expertis. Oavsett om du är ny inom branschen eller en erfaren veteran, är detta ett utmärkt tillfälle att expandera ditt professionella nätverk och öppna dörrar till nya möjligheter.

Kostnadsfri mässbiljett

HÄR VÄNTAR
ETT FARTFYLLT MÄSSMINGEL

Live Expo välkomnar till minglet som är mer än bara en händelse – en oförglömlig upplevelse.

Säkra din biljett som utöver nätverkande och underhållning inkluderar en dryckesbiljett.  Låt dig överraskas av den magiska världen av LED-show som presenteras av Act of Emotion, där ljus och färger förenas i en spektakulär show. Ta del av nervkittlande prisutdelningar när priset årets cirkulära handel 2024 delas ut.

Vi är fast beslutna att göra denna kväll till en minnesvärd händelse, full av spänning och möjligheter.

AXPLOCK AV UTSTÄLLARE

KOMPLETT MÖTESPLATS MED EXTRA ALLT

All access

Konferensprogram

Ta del av R-eTail Talk, en konferens i absolut toppklass. Möt mängder med talare och lyssna till branschexperter, ledande företag, inspiratörer samtidigt som du ser den senaste utvecklingen.

Kostnadsfritt

Mässa

Mässan är kostnadsfri och här möter du över 250 av branschens ledande leverantörer som visar upp de senaste produkterna och tjänsterna. Mötesplatsen erbjuder en unik möjlighet att nätverka, upptäcka nya affärsmöjligheter och innovationer.

Kostnadsfritt

Öppna scener

På mässgolvet finns flertalet scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av de senaste trenderna, nyheter och få tips och idéer inför framtidens arbete.

Kostnadsfritt

Nätverksträffar

Varje mässdag öppnas med en nätverksträff som förenar olika fokusgrupper inom handeln för att diskutera allt från framtidens kund till ökad försäljning.

Kostnadsfritt

Matchmaking

På mässan kan både besökare och utställare ta del av mötesplatsens digitala verktyg. Här pågår en ständig matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter.

Mingelbiljett

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

 

Tematracks

På Retail Technology kommer du att uppleva en samling av tematracks, noggrant utvalda för att passa dina specifika behov och bidra till att lyfta ditt arbete till nya höjder.

Med fokus på framstående teknologier och innovationer inom retail, kommer våra tematracks att erbjuda djupgående insikter och praktiska verktyg som du kan använda för att öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen.

Retail Media

Nästa våg av digital annonsering och möjligheter till stark förstärkning av båda upplevelse och intäkter.  Här kommer du att dyka djupt in i världen av reklam, samarbeten och kampanjer inom detaljhandeln. Vi kommer att utforska de exempel både från Sverige och utomlands som ämnar att inspirera dig så att du kan påbörja din retail media resa mer engagerande och effektivt sätt.

Dagligvaruhandeln

Välkommen till vår session inom dagligvaruhandeln, en möjlighet att fördjupa din förståelse och engagera dig med branschens främsta experter.  Under denna spännande session kommer du att utforska framtidens trender och utmaningar inom dagligvarubranschen. Inspirerande talare kommer att guida dig genom de senaste innovationerna inom hållbarhet, produktutveckling och kundlojalitet.

Retail Interior Design

Under denna spännande session kommer du att utforska de senaste trenderna inom butiksdesign och upptäcka hur du kan skapa en visuell identitet som inte bara tilltalar dina kunder utan också stärker varumärket. Inspirerande talare och experter kommer att dela med sig av sina framgångsrika projekt och innovativa idéer.

Butikschefssession

Bli en ännu bättre butikschef med hjälp av vår utbildande session. Här kommer du att fördjupa ditt ledarskap och lära dig de senaste metoderna och verktygen för att effektivt hantera och motivera ditt team.

Influencer marketing

Influencer marketing har blivit en väsentlig del av marknadsföringsstrategier över hela världen. Med sin förmåga att nå ut till en bred publik och skapa autentiska kopplingar mellan varumärken och konsumenter, har influencer marketing blivit ett attraktivt fokusområde på mötesplatser för marknadsförare och affärsutvecklare. Förvänta dig att lära om de senaste trenderna och verktygen inom influencer marketing.

Hållbarhet

I den växande debatten kring hållbarhet och handel står branschen inför en omvälvande tid av förändring och ansvarstagande. I vår session kommer vi att utforska den viktiga rollen som detaljhandeln spelar i att främja hållbarhet och hur branschen kan driva positiv förändring mot en mer hållbar framtid.

Säkra din kostnadsfria mässbiljett idag

Det nordiska navet för hela handeln

Var med i händelsernas centrum, här möts 4 000 branschaktörer, där 1 av 3 är C-level från alla Nordens ledande varumärken och handeln. Tillsammans förvandlar och utvecklar vi hela retailbranschen!

TVÅ MÄSSOR
UNDER ETT TAK

Parallellt arrangeras e-Commerce Expo, Nordens ledande mötesplats för e-handeln  Tillsammans skapar mässorna Nordens ledande mötesplats som samlar hela handeln under två dagar. Din biljett gäller till båda mötesplatserna.

Nytt fokusområde - Retail Interior Design

2024 presenteras  ett helt nytt fokusområde som belyser innovativ och främjande butiksdesign och butiksinredning från leverantörer över hela Norden.

Nyheter

Press release image

Retail Technology & e-Commerce Expo levererade över förväntningarna

2023-06-02

Fullsatt, fullmatat och som ett blixtnedslag slog Retail Technology & e-Commerce Expo ned på Kistamässan. Branschens förväntningar var höga och de infriades långt över förväntan med sina 3905 besökare, 200 talare och 250 utställare och besökarökning med 12%.

Läs hela artikeln här
Press release image

Vi möter Florian Westerdahl

2024-04-18

Vi möter Florian Westerdahl inför R-eTail Talk för att kolla statusen inför hans session i konferensen. I en värld som drivs av teknologi och digital transformation har Lindex transformation inneburit en omställning för att få tekniken att fungera för verksamheten och i denna session berättar Florian om sin passion för hans teams lycka och resa mot framgång.

Läs hela artikeln här

Se till att inte
missa
viktiga nyheter

Prenumerera på nyhetsbrevet
och håll dig uppdaterad om mötesplatsen.

I samband med detta godkänner jag att Nordic Live Expo hanterar mina personuppgifter. Hanteringen sker i enlighet med företagets integritetspolicy.