Arrangeras parallellt

Huvudpartners

The Nordic region´s largest retail conference, exhibition & meeting place

+3905 besökare
+250 utställare
100-tals aktiviteter

Huvudpartners

Where retail, technology and innovation intersect

+3905 besökare
+250 utställare
100-tals aktiviteter

100

Dagar kvar till nästa mässa

Boka monter

THE NORDIC REGION´S MOST POWERFUL RETAIL EVENT

Bli uppdaterad, inspirerad och motiverad! På Nordens största och mest omfattande retailevent möter du över 250 utställare som visar vägen till morgondagens teknik och kundupplevelse. Ett storslaget möte med en internationell konferens i världsklass där hela branschen samlas för att ta nästa steg och influeras av handels mest inflytelserika ledare.

Välkommen till framtidens viktigaste mötesplats  – Ett måste för hela handeln.

URVAL AV TIDIGARE UTSTÄLLARE

+ 3905

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter

+ 650

Konferensdelegater

Ta del av inspirerande och
insiktsfulla föreläsningar.

+ 250

Utställare

Företag och organisationer
som visar upp de bästa lösningarna för dig

Årets största nyhet
R-eTail Talk

Upplev årets mest framåtblickande konferens för retail på Retail Technology 2024.

Här presenteras ett högaktuellt och inspirerande program som inte bara speglar de senaste trenderna utan även belyser områden och perspektiv som formar detaljhandelns framtid. Oavsett din roll i retailbranschen, erbjuder konferensen dig en unik möjlighet att fylla på med värdefulla insikter, bredda din kunskap och knyta kontakter med branschkollegor och experter.

Här erbjuds visionära framtidsanalyser från branschledare som kommer att inspirera och utmana dina tankesätt.

Susanne Ehnbåge

Susanne Ehnbåge, koncernens verkställande direktör efter att sedan år 2018 framgångsrikt ha lett Stockmannkoncernens modebolag Lindex i uppgiften som verkställande direktör. Hon har tidigare jobbat som verkställande direktör för det onlinebaserade hemelektronikbolaget NetOnNet Group samt i SIBA, som står för handeln i de fysiska butikerna.

Retail Technology

Susanne Ehnbåge

CEO

Thomas Noroxe

VD på juicekedjan Joe & The Juice. Joe & The Juice är känd för sina juice- och kaffeprodukter, och deras moderna och trendiga restauranger har blivit populära destinationer för människor som söker hälsosamma drycker och snacks. Med en närvaro i 9 delstater och 58 butiker har företaget en solid grund att bygga vidare på och kan överväga ytterligare expansion och tillväxtstrategier för att fortsätta att växa på den amerikanska marknaden.

Retail Technology

Thomas Noroxe

VD

Keynote Adriana Kamjoo

Director of Leasing på American Dream. American Dream-projektet i East Rutherford, New Jersey, är en imponerande blandning av underhållning, detaljhandel och restauranger och sträcker sig över mer än 3 miljoner kvadratmeter.

Director of Leasing är en viktig och krävande roll som bidrar till att göra American Dream till en framstående destination för underhållning, shopping och matupplevelser i området.

Retail Technology

Adriana Kamjoo

Director of Leasing

Urval av talare

Fler talare presenteras inom kort

Anders Svensson

Ordförande

Svensk handel

Adriana Kamjoo

Director of Leasing

American Dream

Charlotte Monro

Global Product Marketing

Booking,com

Emma Hallerstedt

Industry Leader Retail

Google

Kenneth Fredriksen

Senior Vice President, Europe Region & Subsidiary Board Director

Huawei

Marie Nygren

VD

Coop

Petra Thungården

Grundare

Adoore

Susanne Ehnbåge

CEO

Stockmann Group

Linda Wakeham

PR & Kommunikationschef

Kronans apotek

Martin Hansson

VD

Stronger

Thomas Noroxe

VD

Joe & The Juice

Bård Kvamme

Director

Norröna

KOMPLETT MÖTESPLATS MED EXTRA ALLT

All access

Konferensprogram

Ta del av R-eTail Talk, en konferens i absolut toppklass. Möt mängder med talare och lyssna till branschexperter, ledande företag, inspiratörer samtidigt som du ser den senaste utvecklingen.

Kostnadsfritt

Mässa

Mässan är kostnadsfri och här möter du över 250 av branschens ledande leverantörer som visar upp de senaste produkterna och tjänsterna. Mötesplatsen erbjuder en unik möjlighet att nätverka, upptäcka nya affärsmöjligheter och innovationer.

Kostnadsfritt

Öppna scener

På mässgolvet finns flertalet scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av de senaste trenderna, nyheter och få tips och idéer inför framtidens arbete.

Kostnadsfritt

Nätverksträffar

Varje mässdag öppnas med en nätverksträff som förenar olika fokusgrupper inom handeln för att diskutera allt från framtidens kund till ökad försäljning.

Kostnadsfritt

Matchmaking

På mässan kan både besökare och utställare ta del av mötesplatsens digitala verktyg. Här pågår en ständig matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter.

Mingelbiljett

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

 

The Nordic region´s home of retail changemakers

Var med i händelsernas centrum, här möts 4 000 branschaktörer, där 1 av 3 är C-level från alla Nordens ledande varumärken och handeln. Tillsammans förvandlar och utvecklar vi hela retailbranschen!

SAMARBETSPARTNERS

TVÅ MÄSSOR
UNDER ETT TAK

Parallellt arrangeras e-Commerce Expo, Nordens ledande mötesplats för e-handeln  Tillsammans skapar mässorna Nordens ledande mötesplats som samlar hela handeln under två dagar. Din biljett gäller till båda mötesplatserna.

Nytt fokusområde - Retail Interior Design

2024 presenteras  ett helt nytt fokusområde som belyser innovativ och främjande butiksdesign och butiksinredning från leverantörer över hela Norden.

Se till att inte
missa
viktiga nyheter

Prenumerera på nyhetsbrevet
och håll dig uppdaterad om mötesplatsen.

I samband med detta godkänner jag att Nordic Live Expo hanterar mina personuppgifter. Hanteringen sker i enlighet med företagets integritetspolicy.