Arrangeras parallellt

Huvudpartners

Nordens största mässa, konferens och mötesplats för hela handeln

+3905 besökare
+250 utställare
100-tals aktiviteter

Huvudpartners

Bli uppdaterad - den digitala eran är nu

+3905 besökare
+250 utställare
100-tals aktiviteter

Resan mot retail excellens – där innovation möter strategi

I en era av digital transformation, skiftande köpbeteenden och ökade krav på hållbarhet står handeln inför många utmaningar – men också oändliga möjligheter. Här samlas handelsaktörer för att utforska banbrytande teknik och innovativa verktyg som förhöjer kundupplevelsen. Möt branschens ledande leverantörer och få konkreta tips för att öka operativ effektivitet och driva försäljning framåt.

1000-tals innovationer +250 utställare 100-tals kostnadsfria aktiviteter

Konferensbiljett VS Kostnadsfri mässbiljett

Konferensbiljett

+250 utställare

+100 innovationer

Öppna scener

Matchmaking

Morgonseminarium

Rising star område

Paneldebatter

Keynote-talare

Workshops

Konferensprogram

Kostnadsfri mässbiljett

+250 utställare

+100 innovationer

Öppna scener

Matchmaking

Morgonseminarium

Rising star område

Kostnadsfri kompetensutveckling på hösta nivå

Upplev framtidens handel genom att lyssna på hundratals talare som intar scenerna för att dela med sig av sina bästa tips och insikter. Från branschpionjärer till innovativa entreprenörer, dessa talare kommer att ge dig verktygen och kunskapen för att navigera framgångsrikt genom den snabbt föränderliga handelslandskapet.

Jack Stratten

Head of Trends

Inside Trends

Anders Svensson

Ordförande

Svensk handel

Johan Augustsson

Board Executive

Runvensgruppen

Magnus Johansson

Styrelseledamot

Kaleunited

Selina Butterfield-Mashoofi

CFO

Coop UK

Anna-Karin Holck

Country Manager

Bestseller

Moses Rashid

Founder&CEO

The Edit Ldn

Adriana Kamjoo

Director of Leasing

American Dream

Huvudpartner
Konferenspartner
Eventpartner
SAMARBETSPARTNERS

+ 3905

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter

+ 650

Konferensdelegater

Ta del av inspirerande och
insiktsfulla föreläsningar.

+ 250

Utställare

Företag och organisationer
som visar upp de bästa lösningarna för dig

Kostnadsfria aktiviteter

Retail Technology 2024 är den optimala samlingspunkten för alla inom handel. Oavsett om du är intresserad av att optimera din butiksdrift, förbättra kundupplevelsen, förenkla ditt hållparhetsarbete eller maximera din digitala närvaro, så kommer du att hitta de verktyg och kunskaper du behöver för att lyckas på Retail Technology.

Morgonseminarium - Kostnadsfritt

En bra start på mässan börjar med ett kostnadsfritt morgonseminarium. Inspireras med kompetenshöjning och nya insikter när våra fantastiska talare intar scenen. Dag ett får vi lyssna till en panel med Anders Svensson, Johan Augustsson och Magnus Johansson om dagligvaruhandelns lärdomar under pandemin och vart vi nu är påväg, både dagligvaruhandeln och detaljhandeln som dessa tidigare VD:arna för ICA, COOP och LIDL nu verkar inom. Dag 2 intar Stefan Palm, VD, Lager157 scenen. Sessionen är en fireside chat på ämnet ledarskap, företagsbygge och att våga gå sin egen väg. Stefan samtalar med retail experten Alex Baker. För att ta del av ett morgonseminarium behöver du antingen boka en kostnadsfri mässbiljett eller konferensbiljett - anmälan sker som tillval i registreringen.

Kostnadsfri mässbiljett

Prisutdelning - Mingelbiljett

Priset för Årets cirkulära handel 2024 delas ut. Detta är en utmärkelse som erkänner och belönar organisationer inom handelssektorn som framgångsrikt har integrerat hållbarhet och digital transformation i sina verksamheter. Detta pris syftar till att uppmuntra och lyfta fram företag och initiativ som har antagit innovativa strategier för att minska sin miljöpåverkan, främja social rättvisa och skapa ekonomiskt välstånd genom digitalisering.

Mer om utmärkelsen

Nätverkande - Kostnadsfritt

Mötesplatsen florerar av nätverkande och nya kontakter. Här får du insikter och inspiration från andra inom branschen, utbyter idéer samt bygger upp din kunskap och expertis. Oavsett om du är ny inom branschen eller en erfaren veteran, är detta ett utmärkt tillfälle att expandera ditt professionella nätverk och öppna dörrar till nya möjligheter.

Kostnadsfri mässbiljett

KOMPLETT MÖTESPLATS MED EXTRA ALLT

All access

Konferensprogram

Ta del av R-eTail Talk, en konferens i absolut toppklass. Möt mängder med talare och lyssna till branschexperter, ledande företag, inspiratörer samtidigt som du ser den senaste utvecklingen.

Kostnadsfritt

Mässa

Mässan är kostnadsfri och här möter du över 250 av branschens ledande leverantörer som visar upp de senaste produkterna och tjänsterna. Mötesplatsen erbjuder en unik möjlighet att nätverka, upptäcka nya affärsmöjligheter och innovationer.

Kostnadsfritt

Öppna scener

På mässgolvet finns flertalet scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av de senaste trenderna, nyheter och få tips och idéer inför framtidens arbete.

Kostnadsfritt

Nätverksträffar

Varje mässdag öppnas med en nätverksträff som förenar olika fokusgrupper inom handeln för att diskutera allt från framtidens kund till ökad försäljning.

Kostnadsfritt

Matchmaking

På mässan kan både besökare och utställare ta del av mötesplatsens digitala verktyg. Här pågår en ständig matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter.

Mingelbiljett

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

 

HÄR VÄNTAR
ETT FARTFYLLT MÄSSMINGEL

Live Expo välkomnar till minglet som är mer än bara en händelse – en oförglömlig upplevelse.

Säkra din biljett som utöver nätverkande och underhållning inkluderar en dryckesbiljett.  Låt dig överraskas av den magiska världen av LED-show som presenteras av Act of Emotion, där ljus och färger förenas i en spektakulär show. Ta del av nervkittlande prisutdelningar när priset årets cirkulära handel 2024 delas ut.

Vi är fast beslutna att göra denna kväll till en minnesvärd händelse, full av spänning och möjligheter.

AXPLOCK AV UTSTÄLLARE

Tematracks

På Retail Technology kommer du att uppleva en samling av tematracks, noggrant utvalda för att passa dina specifika behov och bidra till att lyfta ditt arbete till nya höjder.

Med fokus på framstående teknologier och innovationer inom retail, kommer våra tematracks att erbjuda djupgående insikter och praktiska verktyg som du kan använda för att öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen.

Retail Media

Nästa våg av digital annonsering och möjligheter till stark förstärkning av båda upplevelse och intäkter.  Här kommer du att dyka djupt in i världen av reklam, samarbeten och kampanjer inom detaljhandeln. Vi kommer att utforska de exempel både från Sverige och utomlands som ämnar att inspirera dig så att du kan påbörja din retail media resa mer engagerande och effektivt sätt.

Dagligvaruhandeln

Välkommen till vår session inom dagligvaruhandeln, en möjlighet att fördjupa din förståelse och engagera dig med branschens främsta experter.  Under denna spännande session kommer du att utforska framtidens trender och utmaningar inom dagligvarubranschen. Inspirerande talare kommer att guida dig genom de senaste innovationerna inom hållbarhet, produktutveckling och kundlojalitet.

Retail Interior Design

Under denna spännande session kommer du att utforska de senaste trenderna inom butiksdesign och upptäcka hur du kan skapa en visuell identitet som inte bara tilltalar dina kunder utan också stärker varumärket. Inspirerande talare och experter kommer att dela med sig av sina framgångsrika projekt och innovativa idéer.

Butikschefssession

Bli en ännu bättre butikschef med hjälp av vår utbildande session. Här kommer du att fördjupa ditt ledarskap och lära dig de senaste metoderna och verktygen för att effektivt hantera och motivera ditt team.

Influencer marketing

Influencer marketing har blivit en väsentlig del av marknadsföringsstrategier över hela världen. Med sin förmåga att nå ut till en bred publik och skapa autentiska kopplingar mellan varumärken och konsumenter, har influencer marketing blivit ett attraktivt fokusområde på mötesplatser för marknadsförare och affärsutvecklare. Förvänta dig att lära om de senaste trenderna och verktygen inom influencer marketing.

Hållbarhet

I den växande debatten kring hållbarhet och handel står branschen inför en omvälvande tid av förändring och ansvarstagande. I vår session kommer vi att utforska den viktiga rollen som detaljhandeln spelar i att främja hållbarhet och hur branschen kan driva positiv förändring mot en mer hållbar framtid.

Säkra din kostnadsfria mässbiljett idag

Årets största nyhet
R-eTail Talk

Upplev årets mest framåtblickande konferens för retail på Retail Technology 2024.

Här presenteras ett högaktuellt och inspirerande program som inte bara speglar de senaste trenderna utan även belyser områden och perspektiv som formar detaljhandelns framtid. Oavsett din roll i retailbranschen, erbjuder konferensen dig en unik möjlighet att fylla på med värdefulla insikter, bredda din kunskap och knyta kontakter med branschkollegor och experter.

Här erbjuds visionära framtidsanalyser från branschledare som kommer att inspirera och utmana dina tankesätt.

Det nordiska navet för hela handeln

Var med i händelsernas centrum, här möts 4 000 branschaktörer, där 1 av 3 är C-level från alla Nordens ledande varumärken och handeln. Tillsammans förvandlar och utvecklar vi hela retailbranschen!

TVÅ MÄSSOR
UNDER ETT TAK

Parallellt arrangeras e-Commerce Expo, Nordens ledande mötesplats för e-handeln  Tillsammans skapar mässorna Nordens ledande mötesplats som samlar hela handeln under två dagar. Din biljett gäller till båda mötesplatserna.

Nytt fokusområde - Retail Interior Design

2024 presenteras  ett helt nytt fokusområde som belyser innovativ och främjande butiksdesign och butiksinredning från leverantörer över hela Norden.

Nyheter

Press release image

Vi möter Florian Westerdahl

2024-04-18

Vi möter Florian Westerdahl, Head of Technology på Lindex, inför R-eTail Talk för att kolla statusen inför hans session i konferensen. I en värld som drivs av teknologi och digital transformation har Lindex transformation inneburit en omställning för att få tekniken att fungera för verksamheten och i denna session berättar Florian om sin passion för hans teams lycka och resa mot framgång.

Läs hela artikeln här
Press release image

Vi möter Marie Nygren

2024-04-25

Vi är glada att få möta Marie Nygren, VD för Coop Sverige, i en exklusiv intervju inför den kommande konferensen R-eTail Talk. Marie delar med sig av Coops nya hållbarhetsstrategi, där artificiell intelligens tar en central roll. Följ med när vi utforskar hur AI kan bidra till att forma en mer hållbar framtid för detaljhandeln och samhället som helhet.

Läs hela Intervjun här
Press release image

Vi möter Sophie Jahn

2024-04-25

Välkommen till en inspirerande session där livsstil, näringsrik mat och medveten konsumtion förenas! Möt Sophie Jahn, medgrundare av Naima, när vi förbereder oss för R-eTail Talk. Utforska vägar mot framtidens fika med insikter om att ta ställning, sprida kunskap och utforska olika möjligheter. Låt dig inspireras och upptäck hur en balanserad livsstil kan skapas.

Läs hela Intervjun här
Press release image

Vi möter Veronica D’Souza

2024-05-13

I hjärtat av modeindustrin står Veronica D’Souza som en förändringens fyr, utmanar normer och omformar berättelsen om hållbart mode. Vid 34 års ålder grundare av Carcel, ett danskt märke som trotsar konventionerna genom att ta itu med branschens mörkaste verkligheter: förorening, massproduktion och exploaterande arbetsförhållanden.

Läs hela Intervjun här
Press release image

Vi möter Katrine Lee Larsen

2024-05-13

I hjärtat av detta står Katrine Lee Larsen, grundaren av Copenhagen Cartel, fast besluten att minska mängden plast i världens hav. Sedan starten 2019 har Copenhagen Cartel följt en målsättning att utmana traditionella konsumtions- och produktionsmönster.

Start-upen fick allmänhetens uppmärksamhet när den fick finansiering av Christian Arnstedt i den danska versionen av TV-programmet Lejonens Höhle. Sedan 2023 förvärvades de av anrika danska modehuset Magasin du Nord.

Läs hela Intervjun här

Se till att inte
missa
viktiga nyheter

Prenumerera på nyhetsbrevet
och håll dig uppdaterad om mötesplatsen.

I samband med detta godkänner jag att Nordic Live Expo hanterar mina personuppgifter. Hanteringen sker i enlighet med företagets integritetspolicy.