Stockholm / Kistamässan / 31 maj - 1 juni 2023

NORDENS STÖRSTA MÄSSA FÖR HANDELN

Arrangeras parallellt med

Retail Technology - EN RIKTIG SUCCÉ!

Två fullspäckade dagar, massor av besökare och mängder av nya affärskontakter som togs, är en bra summering av den första Retail Technology mässan i Sverige april 2022. Med över 250 utställare & varumärken, + 5 500 beslutsfattare som besökte mässan och 800 konferensdeltagare, befäste mötesplatsen sin position som Nordens största mötesplats för hela handeln. Nu ser vi fram mot nästa Retail Technology som arrangeras den 31 maj-1 juni 2023 på Kistamässan i Stockholm.

Parallellt med Retail Technology arrangeras e-Commerce Expo, Nordens ledande mässa för e-handeln.

+
0

besökare

+
0

KONFERENSDELEGATER

+
0

utställare

89% av besökarna uppgav att de var nöjda eller mycket nöjda med sin totala mäss- och konferensupplevelse

81% av besökarna beslutar eller påverkar inköp

91% av besökarna uppgav att de är intresserade av att besöka mässan när den arrangeras 2023

73 % av besökarna uppgav att de under den närmaste tiden kommer att köpa en eller flera av de produkter/tjänster som visats på mässan

HUVUDPARTNERS

EVENTPARTNERS

KONFERENSPARTNER

LIVESHOPPINGPARTNER

En komplett mötesplats med extra allt

MÄSSA

Fri entré vid registrering online.

Här finns ett överfyllt mässgolv med över 250 utställare som är helt kostnadsfritt för mässans alla besökare. Högkvalitativa leverantörer och 100-tals innovationer presenteras i en inspirerande miljö.

Innovationer & aktiviteter

Här presenteras 100-tals innovationer och aktiviteter  –  helt kostnadsfritt för besökare. Start-up pavilion, öppna seminarier, nätverksmingel är några exempel på aktiviteter som arrangeras mitt i mässgolvet.

konferens

Under två dagar tar besökarna del av en en storslagen konferens här möter de över 100 talare. Kompetensutveckling på absolut högsta nivå.

NYHETER 2023

Fyra öppna scener med olika fokusområden är framtagna med ett strategiskt innehåll för att skapa en mer utvecklande och givande mötesplats. Fyra fokusdagar är framtagna för utvalda målgrupper som skapar mervärde för målgrupp och sponsor.

Talare 2023

Martina Göransson

CMO

Blocket

Maurya Patnaik

Senior Strategic Planner

Lego

Mattias Jacobsson

VD

Jollyroom

Bank Bergström

VD

NordicNest

Peter Kjellberg

VD

CDON

Maria Edsman

VD

Akademibokhandeln

MÄSSA, KONFERENS OCH MÖTESPLATS som visar FRAMTIDENS INNOVATIVA LÖSNINGAR för handeln

Händer på plats

Kliv in i en helt ny värld av teknik och framtid.

Retail Talk

Workshops

Matchmaking

Öppna scener

Mässa

mingel

STARTUP PAVILION

Vad tyckte utställare om mässan 2022?

”Vårt mål med mässan var framför allt att träffa nya kunder, nya partners och även synas. Vi tycker att det har fungerat väldigt bra under mässan! Vi har fått många relevanta möten och träffat många partners (även bland utställarna) så det har varit en väldigt bra upplevelse.” – Simon Åkerlund, Chief Revenue Officer på Binary Brains.

”Målet med Retail Technology var att träffa våra leverantörer, partners och blivande kunder. Vi tycker att det har gått jättebra under mässan. Vi har träffat många personer, alla möjliga olika kunder och partners. Så det är ett jättebra underlag.” – Jan Westlund, säljansvarig för retail på CGI.

”Vi är här för att uppmärksamma företag om hur viktigt det är att jobba med CSR–frågor inom sin verksamhet. Det har varit många intressanta aktörer på mässan. Många trevliga och roliga utställare samt bra besökare. Det känns väldigt trevligt att vara här.” – Galal Amoura, Partneransvarig för Cancerfonden.

Jämsides för att möta besökarnas behov arrangeras e-Commerce Expo

Detta är mötesplatsen där landets alla e-handlare och marknadsförare samlas för att trygga sin framtida försäljning online. De letar nya samarbetspartners, nya tekniker och lösningar som optimerar och effektiviserar deras e-handel och digitala marknadsföring.

De båda mötesplatserna kompletterar varandra och ger fler besöksanledningar för besökarna och fler kvalificerade besökare till utställarna.

2 mässor – 1 event

Media- och Samarbetspartners

Få nyhetsbrevet

Håll dig uppdaterad om mässan.