Stockholm / Kistamässan / 20-21 April

The future of retail innovation - starts here

Den 20-21 april 2022 förvandlas Kistamässan i Stockholm till Sveriges främsta mötesplats för framtidens handel. Mässa, konferens, start-up område, öppna scener och 100-tals aktiviteter skapar en dynamisk mötesplats där hela handeln samlas för att möta morgondagens teknik. Retail TECH är skapad för och av handeln och här står innovation tydligt i centrum.

En komplett mötesplats med extra allt

+ 100 talare

Ta del av en konferens i absolut världsklass. Möt över 100 talare och lyssna till branschexperter, ledande varumärken och inspirerande talare som presenterar den senaste utvecklingen.

+ 250 utställare

Fri entré vid registrering online.

Besök ett överfyllt mässgolv med  över 250 utställare helt kostnadsfritt. Högkvalitativa leverantörer och 100-tals innovationer presenteras i en inspirerande miljö.

Innovationer & aktiviteter

Här presenteras 100-tals innovationer och aktiviteter  –  helt kostnadsfritt för dig som besökare. Besök start-up pavilion, öppna seminarier, nätverksmingel eller någon av de aktiviteter som arrangeras mitt i mässgolvet.

Huvudpartners

Konferenspartners 

Partners 

Dagligvaruhandeln samlas i högaktuell panel

Klas Balkow, koncernchef för Axfood, Per Strömberg, VD för ICA Gruppen, Magnus Johansson, VD för Coop Sverige och Johan Augustsson CEO / Sverigechef för Lidl samlas på mässan i ett högaktuellt panelsamtal där de tillsammans diskuterar temperaturen på detaljhandeln och digitaliseringens påverkan. Här får vi veta mer om strategiska beslut som fattades med anledning av Covid-19 samt hur framtidens dagligvaruhandel kommer utvecklas. Panelen leds av retail tech entreprenören Alex Baker.

KEYNOTES

Tiffany Monaco

Global Business Development & Innovation Leader
IKEA Retail (Ingka Group)

Amer Mohammed

CDO
Coop Sweden

POUYA BOLAND

Grundare & VD, Chiquelle

BIANCA INGROSSO

Co-founder & creative director

Caia Cosmetics

Johan Lagercrantz

VD

Mathem

ARNE B ANDERSSON

E-handelsexpert
och senior rådgivare
Presenteras av SAS Institute

Maurya Patnaik

Senior Strategic Planner
Retail Marketing Planning
LEGO

Rickard Lyko

VD
Lyko

ALEX BAKER

Retail tech

Entreprenör

Pär Svärdson

Grundare & VD
Apotea

Johnas Liljegren

Head of retail and ecommerce industry

Facebook

Hans Skruvfors

 VD – foodora Sverige

Pernilla Nyrensten

CEO
Revolutionrace

Alexander Graf

VD och medgrundare
Spryker Systems

Linda Pimmeshofer

Director Business Development på Microsoft

VARFÖR BESÖKA RETAIL TECH?

FOKUS PÅ INNOVATION

STARTUPS & SCALEUPS

KONFERENS & KOMPETENSUTVECKLING

FÖRDJUPA DIG I WORKSHOPS

MÖTEN MED KVALITATIVA LEVERANTÖRER

NÄTVERK OCH MÖTEN MED KOLLEGOR

SENASTE UPPDATERINGAR & LÖSNINGAR

Microsoft arrangerar Startup Pavilion

Startup Pavilion är en oöverträffad plattform för de mest innovativa och kreativt disruptiva startupsen på teknik- och transformationsscenen för retail och e-handel. Ett unikt event som fokuserar på att stödja startups samt ger möjlighet för besökarna från hela handel att uppleva framtidens teknik och affärsmodeller redan idag.

MÄSSA, KONFERENS OCH MÖTESPLATS som visar FRAMTIDENS INNOVATIVA LÖSNINGAR för handeln

Jämsides för att möta besökarnas behov arrangeras e-Commerce Expo

Detta är mötesplatsen där landets alla e-handlare och marknadsförare samlas för att trygga sin framtida försäljning online. De letar nya samarbetspartners, nya tekniker och lösningar som optimerar och effektiviserar deras e-handel och digitala marknadsföring.

De båda mötesplatserna kompletterar varandra och ger fler besöksanledningar för besökarna och fler kvalificerade besökare till utställarna.

Händer på plats

Kliv in i en helt ny värld av teknik och framtid.

Retail Talk

Workshops

Matchmaking

Öppna scener

Mässa

mingel

STARTUP PAVILION

6 mässor – 1 event

VI SES SÄKERT & MED VACCINATIONSBEVIS

Vi arbetar med Kistamässan som har genomfört en certifieringsprocess för att kvalitetssäkra sina smittskyddsrutiner för covid-19. Arbetet är en del av samarbetsprojektet Vi Ses Säkert. Den internationella certifieringen är framtagen av SAFE Asset Gruop och innebär att Kistamässans förberedelser och rutiner för att hantera covid-19 har godkänts enligt standarden ”Covid-19 Compliant”. I bedömningspunkterna ingår allt från ledningssystem, risk analys, skyltmaterial och tillgången på handspritstationer till utbildning och säkerhetsrutiner. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar under genomförandet av mässan/konferensen. https://www.kistamassan.se/sakra-event/

Samarbetspartner

Få nyhetsbrevet

Håll dig uppdaterad om mässan.