Akriform Plast

Telefonnummer: 08-625 99 00
Mailadress: info@akriform.se

Akriform Plast AB grundades 1980 och är idag Sveriges främsta tillverkare av skräddarsydda produkter i plast som akryl (plexiglas®), PET och polykarbonat m m.

Vårt team av designers och ingenjörer utvecklar lösningar för butik, inredning, myndigheter, nöjesbranschen och industrin.

Vi har sedan starten även utvecklat och tillverkat inredning för lösviktsprodukter (Pick & Mix), ett produktområde i ständig förändring där vi hela tiden tar fram nya innovativa lösningar för att kunna erbjuda det bästa till våra kunder.

Vår produktion- och designavdelning finns under samma tak, vilket innebär att vi kan erbjuda korta ledtider och hög kvalitet. Vi har kapacitet att tillverka allt från ett exemplar upp till tiotusentals.

Många av våra produkter kompletteras med andra komponenter så som plåt, tråd, trä och tryck. Genom vår långa erfarenhet har vi ett brett nätverk och bra samarbete med duktiga material- och underleverantörer vilket gör att vi kan leverera en helt komplett produkt till våra kunder – Akriform är en one-stop-shop.