ASM Packaging Systems

Telefonnummer: 040 22 89 80
Mailadress: info@asm.eu

ASM är din totalleverantör inom förpackning. Vi är experter på transportförpackningar och har ett brett sortiment inom områdena sträckfilmning, krympfilmning, bandning, banderollering, tejpning med mera. Dessutom erbjuder vi infästningslösningar för den professionella användaren och har ett brett sortiment av spikpistoler och klammerverktyg för olika applikationer.

Vi levererar inte bara maskinerna och verktygen utan även tillhörande förpackningsmaterial såsom stålband, plastband och andra förpackningsband, sträckfilm, krympfilm och tejp, samt fästelement såsom spik och klammer.

Våra produktspecialister kan ge skräddarsydda råd om vilken förpackningsmaskin eller verktyg och vilket tillhörande föpackningsmaterial eller fästelement som är lämpligt för varje specifik situation, med hänsyn till produkt, kapacitet och förhållanden.
ASM har en egen serviceorganisation med hög kompetens inom de flesta fabrikat på marknaden. Serviceavdelningen består av ett professionellt team av erfarna servicetekniker som hjälper dig med installation, underhåll och reparation.