DM Sense

Telefonnummer: 08-448 81 82
Mailadress: 

DM Sense startade för drygt 4 år sedan då vi insåg att doftmarknadsföring var inte för alla, utan var en lyxprodukt och tjänst.

DM Sense startades för att doftmarknadsföring och doftdesign för att hjälpa företag att skapa den känslan som dom är ute efter men för en konkurranskraftiga priser.

Vi på DM Sense har direkt kontakt med fabrikerna och dofttillverkare så vi kan ta fram unika dofter och sätta kunden före priset.
Doftdesign har blivit en så kallad ’game changer’ i att öka försäljning, öka värdet i vad man säljer, utmärka sitt varumärke ännu mer men även öka kundens upplevelse och kundnöjdhet.

Att skapa en känslomässig kontakt och minnesvärda upplevelser för en kund eller gäst är otroligt viktigt i dagens konkurrenskraftiga företagsvärld. Vi kan se en stor ökning inom start-ups, pop-up butiker samt e handelsföretag som startar och tar mer och mer plats utav de större kedjorna på marknaden, så är de otroligt viktigt att utmärka sig och använda sig utav luktsinnet.

Luktsinnet är det starkaste sinnet vi har i kroppen och är direkt kopplat till våra känslor och beteenden och kan därför påverka vad vi köper och vad vi vill ha när vi är i en lokal, därför är doftdesign så viktigt för alla branscher då köp beteendet påverkas utav doftdesign.

Doftdesign tillåter att företag skapar känslor med sina kunder som resulterar till en roligare och minnesvärd upplevelse för sina kunder och gäster.

Doftdesign är mer än att bara en doft i ett showroom eller en lobby. Det är vetenskapen att ta ditt företags marknadsföringsmeddelande, varumärkesidentitet och målgrupp för att skapa en unik upplevelse med hjälp av doft som framhäver tydligt dessa värden.

Doftdesign har möjlighet att omedelbart utlösa minnen och till och med inflytande beteende. Att kombinera doft och andra marknadsföringstekniker kan betydligt förstärka en kunds erfarenhet och skapa en distinkt, minnesvärd förbindelse med ditt varumärke.