Forbo

Telefonnummer: 031-89 20 00
Mailadress: info.sweden@forbo.com

Forbo har funnits i Sverige sedan 1896 och erbjuder idag ett komplett sortiment av golv och golvtillbehör för såväl företag, golvläggare och privatpersoner. Med vår breda portfölj, rikstäckande säljkår, butiker och depåer kan vi erbjuda en komplett golvlösning, vare sig det gäller ett helt sjukhus eller om du vill lägga nytt golv hemma i köket. Som en del av den schweiziska Forbo-koncernen med 10 moderna, europeiska produktionsanläggningar och över 3000 anställda världen över kan du vara trygg med att vi levererar produkter av högsta kvalitet.

VI ÄLSKAR HÅLLBARA GOLV

Idag pratas det mycket om hållbarhet världen över. Och det är vi på Forbo glada för.

Faktum är att hållbarheten ligger i vårt DNA, till exempel var vi först ut i branschen med livscykelanalyser redan i början av 90-talet, där miljöarbetet genomsyrar hela vår organisation och våra samarbetspartners. Ända fram till att rätt golv ligger på rätt plats, oavsett om vi pratar om entrésystem, linoleum, vinyl eller textilgolv.

Pratar man nu hållbarhet, något vi dagligen sysslat med i över 100 år, då måste vi lyfta fram våra fantastiska golv av linoleum. Tänk om en sådan innovation hade lanserats idag! Då hade den betecknats som en ren revolution, rakt igenom gjord av naturliga råvaror. Svanenmärkt och CO2-neutralt tillverkat – ett material som bara andas ren och skär hållbarhet. Lägg till att det är vackert att se på och skönt att gå på i många, många år.

Då förstår du att det är lätt att älska hållbara golv.