IMI Supply Chain Solutions

Telefonnummer: 013-37 10 00
Mailadress: info@im.se

Med innovativ teknik och robusta system för komplex varudistribution är IMI, Industri-Matematik International AB, en snabbväxare inom hållbar logistik och lagerhantering. IMI:s helhetslösningar och expertkunskap inom området är centrala inom att automatisera och effektivisera distribution av snabbrörliga varor för internationella och marknadsledande företag.

 

IMI AOM är ett flexibelt orderhanteringssystem som ger full visibilitet och kontroll över försäljning, inköp, returer och inventarier.

IMI WMS är ett konfigurerbart lagerhanteringssystem som optimerar alla resurser och processer i lagret för företag med komplex distribution.

 

Ett svenskt företag med global verksamhet

IMI har sedan starten 1967 utvecklat och integrerat konfigurerbara systemlösningar som gör distributionen av snabbrörliga varor till en konkurrensfördel för sina kunder. Idag hanterar mjukvaran över 1 miljard orderrader årligen och IMI:s kunder inkluderar några av de största grossisterna, dagligvaruhandlarna, apotekskedjorna och 3PL-företagen i Norden, Europa och Nordamerika.