Mavshack Liveshopping

Telefonnummer: 
Mailadress: 

Mavshack Liveshopping AB är ett liveshoppingföretag som utvecklar innovativa digitala lösningar anpassade efter våra kunders behov – helt oberoende av bransch och marknad.

Vi erbjuder professionell produktion och teknik för liveshopping i vår toppmoderna greenscreen studio i Värtahamnen eller på plats i kundens miljö med vår egenutvecklade mjukvara för administration och moderering av sändningar.

Vår digitala mjukvara gör det möjligt för företag att marknadsföra, sälja och visa upp sina produkter genom egenproducerade livesändningar och event kopplade till sin e-handel.

Tjänsten riktar sig till företag som vill stärka sin digitala närvaro och som letar efter ett kostnadseffektivt sätt att nå ut till sina konsumenter. Med Mavshack Liveshopping kan företag enkelt skräddarsy moderna online-kundupplevelser som möjliggör en helt ny nivå av kommunikation och engagemang bland konsumenterna. Tillsammans med vår partner Bonnier News erbjuder vi en helhetslösning för liveshopping genom en kombination av våra tjänster: professionell produktion och utsändning i greenscreen studio med teknik, målgruppsanalys och marknadsföring via annonser i Bonnier News medier och sändning på shopping.bonniernews.se.

Vår vision är att bli Europas ledande producent inom liveshopping.

Vill du veta hur vi kan komplettera och öka effekten på er marknadsföring? Kul, ring eller e-posta för att boka demo och möte!