Rule Communication

Telefonnummer: 08-5250 7585
Mailadress: sales@rule.se

Rule är ett snabbväxande MarTech-bolag grundat i Stockholm med global kundbas. Rule är experter inom digital marknadsföring och smart kommunikation. Plattformen Rule är byggd för att hantera avancerad data på ett sätt som gör det enkelt för användaren att personalisera marknadskommunikationen genom hela kundresan. Genom Rule kan företag kommunicera genom valfri kanal med valfritt antal mottagare, oavsett bransch, digital mognad eller kunskap i digitala system.

 

Rule går att använda fristående eller integrerat med andra affärssystem, e-handelsplattformar och analyssystem, där du helt branschoberoende har möjligheten att få ett av världens kraftfullaste kommunikationsverktyg oavsett om du är en stor eller liten aktör, generalist eller specialist, stabil eller snabbväxande.

 

Med Rule kan du bli mer datadriven och mer effektiv samtidigt som du får bättre kontroll på dina kostnader. Exempel på funktionalitet är Marketing Automation, anpassade nyhetsbrev, och riktad SMS-marknadsföring. Vi visar dig gärna och berättar gärna mer!