Webshipper

Telefonnummer: 08 446 892 67
Mailadress: support@webshipper.com

Webshipper är en molnbaserad fraktmodul eller ett s.k. TA-system (transport administration). 

Vi automatiserar frakt och logistik för fler än 2500 kunder i Europa och vi vill hjälpa företag att växa genom att optimera logistik- och orderhantering. 

Webshipper automatiserar hela din orderbehandling – allt från order och paketspårning till anpassade aviseringar och digital tulldokumentation. Vi integrerar med din webbutik och transportörer så du enkelt, automatiskt och felfritt kan hantera ordrar och försändelser.

Vi förbinder ett omfattande bibliotek av ERP-, e-handel- och WMS-system med transportörer tvärs över gränser, vilket skapar ett ideellt ekosystem för dig som skickar paket, pallar eller andra försändelser. Med Webshipper kan du skicka alla typer av varor i hela världen. 

Spara tid och pengar genom att reducera manuella steg och automatisera print av fraktsedlar, bokning av frakt, avisering med track & trace, elektronisk tull och returer. Webshipper automatiserar ditt arbetsflöde så du kan ägna tid åt annat. 

Entreprenörskap ligger i vårt DNA och vi har vuxit från att vara en liten startup till en etablerad leverantör av automatiserade fraktlösningar. Att optimera e-handel är det vi gör bäst! Vi ger dig en intuitiv och användarvänlig plattform samt proffsig support, så du kan fokusera på att växa. 

Now let’s ship it!