WFI

Telefonnummer: +46 (0) 370 37 13 00
Mailadress: info@wfiab.se

WFI utvecklar och säljer arbetsstationer som förbättrar företags flöde och framgång. Genom att tillhandahålla ett koncept av arbetsplatsinredning med fokus på arbetsstationer för industri och lager hjälper vi företag att skapa effektivare flöden, packa fler paket och hantera mer gods. Jobba smartare helt enkelt.

Arbetsplatsen ska fungera för så väl individen som arbetar vid den som för företagets flöde i stort. På WFI brinner vi för att hitta lösningar för varje kunds unika behov. Vi vill bidra till att skapa de bästa förutsättningarna för att såväl företag som individ ska kunna jobba mer ergonomiskt och effektivt.

Vi har därför ett brett utbud av arbetsbord för olika typer av branscher. Allt ifrån enkla fasta arbetsbord till höj- och sänkbara arbetsbänkar som klarar höga krav på lastkapacitet. Vi har tunga bord, lätta bord, mobila bord och bord med inbyggda funktioner som våg eller bandare. Vårt system är modulärt vilket gör det enkelt att komplettera med såväl hurtsar under som hyllor eller paneler ovanför bordet. Detta gör att ni enkelt kan utrusta arbetsplatsen med tillbehör utifrån era önskemål.

Skulle ni trots detta inte hitta ett bord som motsvarar era behov har vi en konstruktionsavdelning som gärna hjälper er att modifiera och ta fram lösningar som täcker era krav.

Vi har tagit fram kundunika lösningar till så väl bilindustri som tavelrestaurerare. Vi lyssnar in era behov oavsett om frågan gäller ett granskningsbord till ett sjukhus eller ett vinklingsbart arbetsbord för montering av elcentraler. Er utmaning blir vår utmaning och tillsammans skapar vi den bästa arbetsplatslösningen.