Arrangeras parallellt

Missa inte årets mässupplevelse - innovation och inspiration på högsta nivå

Utställning

Träd in i en värld av möjligheter på vår utställning! Möt över 250 leverantörer och företag. Här finns företagen som ger dig en värdefull inblick i de senaste trenderna och tekniken inom handeln.

Mässgolvet pulserar av högkvalitativa leverantörer och hundratals innovationer som tillsammans skapar en inspirerande miljö. Det bästa? Helt gratis för alla besökare! Se till att inte missa chansen att utforska detta överflöd av möjligheter – anmäl dig nu och delta i en utställning som öppnar dörrarna till framtidens försäljning och marknadsföring.

Scenprogram

På mässan finns flera scenområden spridda över hela mässgolvet, och de erbjuder en imponerande mångfald av föreläsningar och aktiviteter – helt kostnadsfritt för dig som mässbesökare!

R-eTail Talk en internationell konferens i världsklass

Adriana Kamjoo

Director of Leasing

American Dream

Anders Svensson

Ordförande

Svensk handel

Bård Kvamme

Director

Norröna

Charlotte Monro

Global Product Marketing

Booking,com

Florian Westerdahl

CTO

Lindex

Marie Nygren

CEO

Coop

Martin Hansson

VD

Stronger

Mikael Söderlindh

Founder & CEO

DRMLND

Susanne Ehnbåge

CEO

Stockmann Group

Thomas Noroxe

VD

Joe & The Juice

Tobias Tanner

Grundare

Le Magasin

Ted Boman

VD

Gina tricot

Därför ska du besöka

Konferens

Ta del av en storslagen konferens med mängder av talare – kompetensutveckling på absolut högsta nivå. Lyssna till branschspecialister, ledande varumärken och inspiratörer.

Mässa

Här finns ett överfyllt mässgolv med över 200 utställare som är helt kostnadsfritt för mässans alla besökare. Högkvalitativa leverantörer och 100-tals innovationer presenteras i en inspirerande miljö.

Lösningar

Här presenteras nya lösningar och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra, samt modeller för att mäta värde på de investeringar som görs, stora som små.

Öppna scener

På mässgolvet finns 3 scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av de senaste trenderna, nyheter och få tips och idéer för framtidens arbete.

Nätverk

Nätverk och möten med kollegor från andra delar av handeln.

Senaste nytt

De senaste uppdateringarna och lösningarna som täcker nya områden inom e-handel, digitalisering, paymentlösningar, butiksinredning m.fl.

Aktiviteter

Nätverksträffar

Att delta i nätverksträffar inom handeln är en ovärderlig möjlighet att fördjupa sin förståelse för branschens dynamik och samtidigt skapa meningsfulla kontakter. Genom att samlas med olika fokusgrupper öppnas en plattform för att utforska och diskutera mångfalden av ämnen som formar framtidens handel. Att vara en aktiv deltagare ger inte bara dig själv en möjlighet att dela dina egna insikter, utan också att dra nytta av den breda kunskap och erfarenhet som delas av andra inom Retail. Gemensamma utmaningar kan identifieras och möjliga lösningar utforskas kollektivt.

Kostnadsfri mässbiljett

Mässmingel

Se fram emot en kväll där både affärsrelationer och glädje står i fokus. Det blir en festlig och minnesvärd förlängning av mässan, där du får ta del av den vibrerande energin inom branschen på ett helt nytt och socialt sätt. Efter den första mässdagen väntar ett livligt mingel. Här får du inte bara chansen att fördjupa dina insikter från dagen, utan också att knyta värdefulla nya kontakter inom handeln. Minglet innehåller prisutdelningar, tilltugg och överraskningar som kommer göra kvällen minnesvärd. Det är en perfekt möjlighet att koppla av, mingla och fortsätta bygga nätverk i en avslappnad atmosfär.

Mingelbiljett

Morgonseminarier

Börja din mässdag på bästa sätt med vårt kostnadsfria morgonseminarium. Här erbjuds en unik möjlighet att få inspiration och öka din kunskap genom att lyssna till framstående talare. Seminariet fokuserar på branschens trender och viktiga aspekter, och våra experter delar generöst med sig av sina insikter och erfarenheter. Att närvara ger dig inte bara möjlighet att lära av de bästa utan också att ta med dig användbar kunskap för att tillämpa i din egen verksamhet. Det är en perfekt start på din mässupplevelse, sätt tonen för en framgångsrik dag och ger dig värdefulla insikter i handelslandskapet.

Kostnadsfri mässbiljett

HÄR VÄNTAR
ETT FARTFYLLT MÄSSMINGEL

Live Expo välkomnar till minglet som är mer än bara en händelse – en oförglömlig upplevelse.

Säkra din biljett som utöver nätverkande och underhållning inkluderar en dryckesbiljett.  Låt dig överraskas av den magiska världen av LED-show som presenteras av Act of Emotion, där ljus och färger förenas i en spektakulär show. Ta del av nervkittlande prisutdelningar när priset årets cirkulära handel 2024 delas ut.

Vi är fast beslutna att göra denna kväll till en minnesvärd händelse, full av spänning och möjligheter.

Tematracks

På Retail Technology kommer du att uppleva en samling av tematracks, noggrant utvalda för att passa dina specifika behov och bidra till att lyfta ditt arbete till nya höjder.

Med fokus på framstående teknologier och innovationer inom retail, kommer våra tematracks att erbjuda djupgående insikter och praktiska verktyg som du kan använda för att öka effektiviteten och förbättra kundupplevelsen.

Retail Media

Nästa våg av digital annonsering och möjligheter till stark förstärkning av båda upplevelse och intäkter.  Här kommer du att dyka djupt in i världen av reklam, samarbeten och kampanjer inom detaljhandeln. Vi kommer att utforska de exempel både från Sverige och utomlands som ämnar att inspirera dig så att du kan påbörja din retail media resa mer engagerande och effektivt sätt.

Dagligvaruhandeln

Välkommen till vår session inom dagligvaruhandeln, en möjlighet att fördjupa din förståelse och engagera dig med branschens främsta experter.  Under denna spännande session kommer du att utforska framtidens trender och utmaningar inom dagligvarubranschen. Inspirerande talare kommer att guida dig genom de senaste innovationerna inom hållbarhet, produktutveckling och kundlojalitet.

Retail Interior Design

Under denna spännande session kommer du att utforska de senaste trenderna inom butiksdesign och upptäcka hur du kan skapa en visuell identitet som inte bara tilltalar dina kunder utan också stärker varumärket. Inspirerande talare och experter kommer att dela med sig av sina framgångsrika projekt och innovativa idéer.

Butikschefssession

Bli en ännu bättre butikschef med hjälp av vår utbildande session. Här kommer du att fördjupa ditt ledarskap och lära dig de senaste metoderna och verktygen för att effektivt hantera och motivera ditt team.

Influencer marketing

Influencer marketing har blivit en väsentlig del av marknadsföringsstrategier över hela världen. Med sin förmåga att nå ut till en bred publik och skapa autentiska kopplingar mellan varumärken och konsumenter, har influencer marketing blivit ett attraktivt fokusområde på mötesplatser för marknadsförare och affärsutvecklare. Förvänta dig att lära om de senaste trenderna och verktygen inom influencer marketing.

Hållbarhet

I den växande debatten kring hållbarhet och handel står branschen inför en omvälvande tid av förändring och ansvarstagande. I vår session kommer vi att utforska den viktiga rollen som detaljhandeln spelar i att främja hållbarhet och hur branschen kan driva positiv förändring mot en mer hållbar framtid.

Säkra din kostnadsfria mässbiljett idag

1000-tals besökare har redan bokat sin plats Se ett axplock av vilka du har chans att nätverka med nedan.

Acme Industries

Head of E-com

Adlibris

Logistikchef /Supply chain / Lager

Adlibris

Supply Chain Manager

Åhlens

Logistikchef /Supply chain / Lager

Alligo

UX

Andysuperbrand

Varumärkesutvecklare

Anticimex

Webadmin

Apotek Hjärtat

Projektledare

Apoteket AB

Projektledare format & driftsutveckling

Apoteket AB

Team manager supply chain

ARK FOODS AB

R&D

Arla Foods

Category and Innovation Manager

Arla Foods

R&D Nutrition Expert

Arla Foods

Marknad

Arvid Nordquist HAB

Nordic Category and E-commerce manager

Åsby Hem & Trädgård

Inköpare

Axfood

Logistic Controller

Axfood (Dagab)

Inköpare

Axfood IT AB

Lösningsarkitekt

Beijer Byggmaterial

Utvecklingschef butiksförsäljning

Björklunds Kafferosteri AB

Inköp

Björklunds Kafferosteri AB

Produktionschef

BrandFactory

Country Manager

Citycon

Marknadsansvarig Kista Galleria

Cloetta 

Global Shopper Activation Manager

Cloetta

Global Affärsutvecklare P&M

Colorama

Director Brand&Communications

Coop Sverige

Architect

Coop Sverige AB

Inköpare

Coop Sverige AB

Produktägare

Coop Väst AB

Ägare /VD/ Styrelse/Ledningsgrupp

Dafgårds

Sortimentsansvarig Foodservice

Dagab

Kategorichef

Dagab

Chef Avancerad analys & BI

Dagab

Chef Space & Affärsutveckling sortiment

Dagab Inköp och Logistik  

Kvalitetssäkrare

Drama Queen

Some specialist

Edblad

VD /Företagsledning

Electrolux

Senior Activation Manager

Electrolux

In-Store Mktg Manager

Electrolux

Senior Insight & Analytics Manager

Elit Kakel

Butikschef

Elkjøp Nordic

Store Solutions Manager

Engelholms Glass AB

Marknadsansvarig

Fenix Outdoor 

Head of Digital Strategy

Filmstaden AB

Produktchef

Findus

Distriktchef

Fiskars

Retail development

Fiskars Sweden AB

Area Manager

Flinks Järn

Marknad

Food Folk / McDonald’s

Digital Products & Services Specialist

Footway

E-Commerce

Footway Group/Netlens

General Manager

Fotografiska

E-com manager Fotografiska

Futurice

VD

Grandpa

CEO

Grant Thornton

Senior Manager Assurance

Growhouse AB

Assortment Strategy for eCom

H&M

Product Manager

H&M

Business Developer E-commerce

Handels

Analytiker

Hemköp

Driftansvarig E-handel

Hemköp

Web Content Specialist

Hemköp

Head of E-Commerce

Hemköp

Ägare /VD/ Styrelse/Ledningsgrupp

Hemköpskedjan

IT-ansvarig

Higher

CMO

Himla

E-commerce manager

HLR-Konsulten

Ecommerce Manager

Hultafors Group AB

E-Commerce manager

Ica

Strategi och utveckling

ICA

Kategorichef växtbaserat mejeri & påläggsost

ICA

Kategoriansvarig mejeri

ICA Gruppen AB

CIO

ICA Maxi Haninge 

Strategisk projektledare

ICA Maxi Haninge

Hållbarhetschef

ICA Roslagstull

Handlare

ICA Sverige

Projektledare /Butiksutvecklare

ICA Sverige

Business Development Manager ICA Utlämning

ICA Sverige

Logistikchef/Logistikansvarig / samordnare / Transportchef, Lager

ICA Sverige AB

Inköpare

ICA Sverige AB

Manager Store Infrastructure

ICA Sverige AB

Solution Architect Retail Solutions

IKEA

Produktutvecklare

Inter IKEA

Project Leader

iPiccolo

Produktchef

ipiccolo AB

Produktchef

Itab Sverige

Marketing Manager

Jernhusen

Marknadsansvarig

Kappahl

Business Director, IT-ansvarig, Application manage

Kappahl

Affärsutvecklare

Kappahl AB

Business Developer

Kärcher Nordic

IT chef/Head of Technology

Katrineholms kommun 

Kökschef

Kesko AB

Säkerhetskoordinator

KID/Hemtex

Servicedesk Manager

Kitch’n

Marknadschef

Kitch’n & Tilbords

It & Logstic Manager

Kling glass AB

VD

Köpings Kommun

Verksamhetsutvecklare

Krönleins Bryggeri AB

Logistikchef

Lidl Sverige KB 

Kvalitetsutredare

Live it Experiences

Head of E-Commerce

Live it Experiences AB

Projektledare retail

Lush Sweden

Finance Manager

Lyko

Performance Marketing Manager

Majako AB

Affärsutvecklare

Martin & Servera AB

Produktchef/ansvarig produkt

Martin& Servera

Kategorichef

Massfluencer

Co-founder

Mathem

Inköpare

Matlust 

Företagsutvecklare

Maxi ICA Stormarknad Alingsås

Ägare /VD/ Styrelse/Ledningsgrupp

Memira

Logistikchef /Supply chain / Lager

Naturkompaniet 

VD

Nyberg Commercial AB

VD

OKQ8

Retail Process Excellence Specialist

Pahlén AB

Marknadschef

Panamerica Service

Digital Marketing Specialist

Philips

Category Marketing Manager

Philips

Media Lead, Nordics

Polarn O Pyret

Application manager

Proffsmagasinet AB

CTO

Proffsmagasinet AB

CTO

Resecentrum i Stockholm AB

CIO

Rusta

Service Manager web & eCom

Rusta

Head of Application and Development

Rusta

Head of IT Architecture

Rusta AB 

System Coordinator

Rusta AB  

Service Manager web & eCom

Salico AB, Greenfood

Produktutvecklings-& Försäljningschef

Scan Sverige AB

Product Development Manager

Silververket Stockholm

Inköp

Solna Stad

Inköpscontroller

Stadium

Head of Production & Sustainability

Stadium

Purchasing Director

Stalands Möbler

Marknadsföring

Stamford AB

Affärsområdeschef

Stockholm Stad

IT samordnare

Stommen Group AB

E-commerce manager

STS

Ägare /VD/ Styrelse/Ledningsgrupp

STs

Styrelseledamot

Sundbyberg Stad

Områdeschef

Svenska Celiakiförbundet

Kommunikatör

Svenska Spel

Teknisk Produktägare Retail Hardware

Svenska Spel

Head of Retail Tech

Sveriges Farmaceuter

IT koordinator, administratör

Swedish Match (PMI) 

Research Engineer

Systembolaget

Hållbarhetsansvarig

Systembolaget

Betalansvarig

Systembolaget AB

Produktägare

Systembolaget AB

Enhetschef Driftsutveckling & support

Systembolaget AB

Verksamhetsutvecklare

Tekniska museet

Systemansvarig

Tekniska museet

Butiksansvarig

Twain Studios

VD

Unibail-Rodamco-Westfield

Senior Brand Experience & Partnerships Manager

Urban Deli AB

Marknadsavdelning projektledare

Vagabond International AB

Affärsutveckling

Vallentuna kommun

Produktutvecklare

Vallentuna Kommun

Visual Designer

Wassén Livs AB

VD

Wine Affair Scandinavia

Produktchef/ansvarig produkt