Arrangeras parallellt

Mer än bara en mässa

Besök mässan kostnadsfritt och ta del av stora talare, öppna scener, nätverksträffar, mingel och mycket mer.

302

Dagar kvar till nästa mässa

Nordens största mässa och mötesplats för hela handeln

Den 14-15 maj 2025 är du välkommen till Retail Technology, där du får ta del av de senaste teknologierna som omformar och driver handeln framåt. På denna internationella mötesplats i Stockholm samlas alla som driver och utvecklar framtidens handel.

Efter framgångarna 2024 ser vi med spänning fram emot en ännu större mötesplats med fler utställare, spetsigare scenprogram och massor av interaktiva aktiviteter. På Retail Technology möts du av över 200 talare, 250 utställare och 3600 besökare. Ett enastående tillfälle att nätverka i en dynamisk, framåtdriven  miljö med fokus på Artificiell intellegens (AI), Tekniker och upplevelser i butik, Kundupplevelse och personalisering, Innovativa leveranslösningar Säkerhet i detaljhandeln och förlustförebyggande med mera.

Träffa potentiella kunder, partners och branschkollegor på ett pulserande mässgolv fyllt med inspirerande talare, mingel, nätverksträffar, matchmaking, workshops och mycket mer.

Välkommen till Nordens viktigaste mötesplats för handel 2025 – ta del av framtiden redan idag!

Öppna scener

Stig in i en värld av möjligheter! Här samlas inte bara leverantörer som driver handelssektorn framåt, utan även fackliga organisationer, kommunala enheter och statliga myndigheter. Upplev en mix av utställare från olika områden, inklusive e-handel, logistik, kundupplevelse, hållbarhet och digitala lösningar.

Mässgolvet är fullspäckat med högkvalitativa leverantörer och hundratals innovationer, skapande av en inspirerande miljö. Det bästa av allt? Det är helt kostnadsfritt för alla mässbesökare! Missa inte chansen att utforska det överflöd av möjligheter – ta del av en utställning som öppnar upp dörrarna till framtidens handelslösningar.

+ 3600

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter

+ 200

Talare

Inspirerande och
insiktsfulla föreläsningar.

+ 250

Utställare

Företag och organisationer
som visar upp de bästa lösningarna för dig

Utställning

Träd in i en värld av möjligheter på vår utställning! Möt över 250 leverantörer och företag. Här finns företagen som ger dig en värdefull inblick i de senaste trenderna och tekniken inom handeln.

Mässgolvet pulserar av högkvalitativa leverantörer och hundratals innovationer som tillsammans skapar en inspirerande miljö. Det bästa? Helt gratis för alla besökare! Se till att inte missa chansen att utforska detta överflöd av möjligheter – anmäl dig nu och delta i en utställning som öppnar dörrarna till framtidens handel.

Kostnadsfria aktiviteter

Morgonseminarier

Starta mässdagen med våra kostnadsfria morgonseminarier! Upplev inspirerande föreläsningar och få nya insikter - ett perfekt sätt att starta dagen med lärande och inspiration.

Nätverksträffar och matchmaking

Varje mässdag öppnas med en nätverksträff som förenar olika fokusgrupper inom handeln för att diskutera allt från framtidens kund till ökad försäljning. På mässan kan både besökare och utställare ta del av mötesplatsens digitala verktyg. Här pågår en ständig matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter.

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

Fokusområden

Retail Technology

Retail Interior Design

Kundfokus & marknadsföring

Framtidens teknik som driver försäljningen

Framtidens upplevelser

Framtidens e-handel

Framtidens innovationer anpassade för handeln

e-Commerce Expo

e-commerce

Mobil marknadsföring

Digital Marknadsföring

Säker och innovativ betalning

Logistik & distribution

Tre mässor
under ett tak

Retail Technology 2025 arrangeras parallellt med eventen e-Commerce Expo och Stockholm Tech Show. De tre eventen skapar tillsammans en unik arena som driver den tekniska utvecklingen framåt, där innovativa lösningar och framtidens handelstekniker presenteras och diskuteras. Detta samlade forum erbjuder en plattform för nätverkande, kunskapsutbyte och inspiration för branschens aktörer, med målet att forma framtidens digitala landskap och stärka konkurrenskraften på den globala marknaden.

Mötesplatsen är helt kostnadsfri för dig som besökare!

 

Nordens största mässa och mötesplats för hela handeln

Nordens största mässa för Hi-tech och transformation genom ny teknik