Arrangeras parallellt

Presenteras av Retail Technology och e-Commerce Expo

Om priset

Priset för Årets cirkulära handel 2024, är en utmärkelse som erkänner och belönar organisationer inom handelssektorn som framgångsrikt har integrerat hållbarhet och digital transformation i sina verksamheter.

Detta pris syftar till att uppmuntra och lyfta fram företag och initiativ som har antagit innovativa strategier för att minska sin miljöpåverkan, främja social rättvisa och skapa ekonomiskt välstånd genom digitalisering.

Vinnarna kan vara organisationer som har implementerat grön teknik för att minska koldioxidavtryck, optimerat sina leveranskedjor för att minska avfall och resursslöseri, eller skapat plattformar för rättvis handel och social inkludering.

Genom att erkänna och belöna sådana prestationer inspirerar priset andra att följa efter och driva hållbar digital transformation inom handelssektorn.

Sista dag för nominering är 8 maj 2024.

Jury & bedömningskriterier

Framstegspriset utdelas av Retail Technology och e-Commerce Expos konferensråd, med respekt för eventuella jäv. Juryn kan välja att uppmärksamma flera framsteg inom olika områden av den cirkulära handeln

En god förebild / Inspirerande

Kan genomföras även av andra organisationer

Bidra till hållbar handel

Praktiskt - prisutdelning

Priset för Årets cirkulära handel 2024 kommer att tilldelas det vinnande fallet vid Retail Technology och e-Commerce Expo den 29 maj 2024.

Vinnaren av Årets cirkulära handel 2024 kommer att uppmärksammas brett genom Retail Technologys hemsida, nyhetsbrev, sociala medier och media. Vinnaren får även en talartid på öppen scen den 30 maj.

Anmälan

Sista dag för inlämning av bidrag är 8 maj 2024 till
service@liveexpo.se

 

Att skicka in via mail:

Namn på bidraget

Beskrivning (max 1500 tecken)

Kontaktperson - mejl samt telefon

Ditt företagsnamn