MÖTESPLATS FYLLD MED FUTURISTISK TEKNIK SOM VISAR VÄGEN I DEN DIGITALA REVOLUTIONEN

I en tid präglad av digitalisering, nya köpbeteenden och krav på hållbarhetsansvar är utmaningarna för handeln oändliga. Retail Technology vägleder dig till nya möjligheter, metoder och helt ny teknik. Här finns svaren på hur den digitala revolutionen blir en affärsfördel som genererar nya intäkter och fler kunder.

Det är här handelsbranschens mest framgångsrika specialister finns på plats för att dela med sig av framtidsorienterade analyser och know-how på hur de nått framgång genom att använda sig av modern teknik och nya sätt att möta kunden på. Inspireras till de bästa tillgängliga metoderna och ta del av branschens mest innovativa leverantörer som kommer att visa upp lösningarna som tar dig in i framtiden. Här visas framtidens handel.

Fokus på innovation – här blir du först med att veta vad som kommer härnäst

Startups & Scaleups – besök vårt innovationsområde där Startups och Scaleups visar framtidens teknik och innovationer

Konferens och kompetensutveckling. Här presenteras den senaste utvecklingen, du som besökare får ett tydligt grepp om de senaste trenderna, digitaliseringen och hur du ska möta framtidens kund.

Möjlighet att fördjupa dig i workshops med kvalitativt innehåll inklusive fallstudier som visar hur du tar dig an nya metoder på ett framgångsrikt sätt.

Möten med högkvalitativa leverantörer som hjälper dig som besökare att bättre anpassa dig till framtidens revolution inom handeln.

Nätverk och möten med kollegor för att dela gemensamma utmaningar.

De senaste uppdateringarna och lösningarna som ger dig nycklarna att möta framtiden.

2 mässor – 1 event